Pratite nas

NFL

NFL Super Bowl kvote na rang listi moći: Kansas City Chiefs-i ostaju najveća prijetnja

Objavljeno

na

Nakon što su imali vremena da se odmore kao prvi nosilac AFC-a, Kansas City Chiefs-i su spremni da započnu play-off protiv Jacksonville Jaguarse-a.

Ispod je deset najboljih favorita za osvajanje Super Bowla iz kladionice FanDuel.

  1. Kansas City Chiefs +300 (prošle sedmice: +330, #1)

Kansas City Chiefs-i nisu savršeni, ali postoji razlog zašto se i dalje navode kao veliki favoriti u svojim utakmicama, uključujući ovu subotu kada će ugoštiti Jacksonville Jaguars-e kao favoriti kod kuće sa 8,5 poena. Patrick Mahomes očigledno nije neko protiv koga želite da se kladite u januaru, a izgledi to sugerišu.

  1. Buffalo Bills +330 (prošle sedmice: +420, #2)

Nakon što su preživjeli strah od quarterbacka u Wild Card rundi, Buffalo Bills će imati posla protiv Cincinnati Bengals-a. Josh Allen i društvo su i dalje navedeni kao favoriti u tom meču, ali pošteno je imati znake pitanja o tome kako je ovaj tim nastavio da se ponaša u postsezoni.

  1. San Francisco 49ers +450 (prošle sedmice: +500, #3)

Nema mnogo toga za nesviđanje na putu San Francisco 49ersa. Osvojili su jedanaest uzastopnih utakmica nakon što su savladali Seattle Seahawks-e sa 41-23 u Wild Card rundi. Ući će u svoj sljedeći meč protiv Dallas Cowboys-a kao favoriti za tri boda i vidjeli su da se njihove kvote za Super Bowl nastavljaju smanjivati, s +500 prošle sedmice na +450.

  1. Philadelphia Eagles +500 (Prošle sedmice: +500, #3)

Philadelphia Eagles-i postavili su rekord 14-3 u regularnoj sezoni i najbolji su nosioci NFL-a. Postoje male zabrinutosti oko toga kako su završili svoju regularnu sezonu i da li će Jalen Hurts zaista moći učiniti ono što mu je potrebno da postigne uspjeh sa zdravstvenim upitnicima koji ga okružuju. Kvote za Eagles Super Bowl ostaju nepromijenjene na +500.

  1. Cincinnati Bengals +750 (prošle sedmice: +750, #5)

Tokom svog iznenađenja, Super Bowl trke, Joe Burrow i Cincinnati Bengals-i su prošle godine dokazali da imaju vrstu liste koja može napraviti štetu u januaru. Vjerovatno će morati proći kroz Bills i Chiefs, ali Bengalsi su usijani i osvojili su devet zaredom, što znači da čak i ako su autsajderi, trebali bi biti u mogućnosti da se takmiče protiv bilo kojeg preostalog tima.

  1. Dallas Cowboys +850 (Prošle sedmice: +1300, #6)

Bila je to impresivna pobjeda Dallas Cowboysa nad Tampa Bay Buccaneersima na Wild Card Weekendu, ali njihova nagrada je da se sada suoče s najzgodnijim NFL timom na putu, San Francisco 49ersima. Cowboysi imaju osnovnu listu koja može ići na sličan način kao Bengalsi prošle sezone, naglašavajući zaslugu da su uloženi sa +1300 na +850.

  1. New York Giants +2500 (prošle sedmice: +5500, nerangirano)

Nisu bili veliki autsajderi protiv Minnesota Vikingsa, ali to ne bi trebalo ništa oduzeti od nastupa New York Giantsa na Wild Card Weekendu. Ako se Giantsi nadaju da će se njihova priča o doigravanju Pepeljuge nastaviti, morat će uvježbati svoje demone protiv Philadelphia Eaglesa, gdje sjede kao autsajderi sa 7,5 poena. Iako su još uvijek daleko, Giantsi su vidjeli da su njihove šanse za Super Bowl porasle sa +5500 na +2500.

  1. Jacksonville Jaguars +3300 (Prošle sedmice: +4800, nerangirani)

Jacksonville Jaguarsi su izbrisali zaostatak od 27-0 protiv Los Angeles Chargersa i prešli su u goste Kansas City Chiefsima u Divizijskoj rundi. Jags će imati posla i trenutno se nalaze sa najdužim preostalim kvotama za Super Bowl na +3300.

Imate li sve informacije koje su vam potrebne za pobjedu? Besplatne korisne informacije udaljene su jednim klikom! Prijavite se za naš dnevni bilten, SportsGrid Daily.

Super Bowl kvote iz kladionice FanDuel
Kansas City Chiefs – 300
Buffalo Bills – 330
San Francisco 49ers – 450
Philadelphia Eagles – 500
Cincinnati Bengals – 750
Dallas Cowboys – 850
New York Giants – 2500
Jacksonville Jaguars – 3300

Advertisement
Reklamni prostor
Klikni za komentare

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *