in

Bayern donio odluku o Salihamidžiću

Nakon velikog pritiska pod kojim se našao rukovodstvo Bayerna je analiziralo Hasanov dosadašnji rad i došlo do zaključka da radi odličan posao.

Njemački prvak Bayern prolazi kroz vrlo turbulentan period.

Osim što su Bavarci rano okončali svoj put u Ligi šampiona, posljednjih dana mnogo se priča i o sukobu između Hasana Salihamidžića i Hansija Flicka koji je javno rekao da će napustiti klub na kraju sezone.

Izazvalo je to žestoke reakcije, naročito navijača Bayerna koji su čak pokrenuli peticiju za smjenu “Brazze” kojeg smatraju glavni krivcem za Flickov odlazak, ali u Bayernu se na to ne obaziru.

Nakon velikog pritiska pod kojim se našao rukovodstvo Bayerna je analiziralo Hasanov dosadašnji rad i došlo do zaključka da radi odličan posao. Na sastanku održanom proteklog vikenda našem bivšem reprezentativcu je pružena puna podrška i od njegovog odlaska definitivno neće biti ništa.

Flick je, s druge strane, po procentu pobjeda najuspješniji trener u historiji Bayerna. On je Bavarce vodio u 82 utakmice, a čak 68 puta je njegov tim slavio, osam puta je igrao neriješeno i izgubio je samo šest puta.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Selektor Obrvan saopćio spisak za utakmice s Njemačkom i Austrijom

Koeman otkrio karte za Getafe: Nakon svega što je prošao, i ovo je nešto za Pjanića