in

KONAČNO ULAZE U GEORGININ KREVET: “U životu sam naporno radila, žrtvovala se. Svemir me nagradio”

Prvi put će kamere ući u dom i svakodnevni život Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez u obliku dokumentarnog filma u Netflixovoj produkciji

Konačno su svi fanovi Ronalda to dočekali. Prvi put će kamere ući u dom i svakodnevni život Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez u obliku dokumentarnog filma u Netflixovoj produkciji, TV serijala o njihovu privatnom životu, javlja britanski tabloid The Sun.

No, ono što je posebno zanimljivo u ovom slučaju je da će glavna zvijezda dokumentarnog serijala biti Georgina, a producenti će malo ući i u njezin krevet.

Naime, ovdje se radi o velikom projektu pod nazivom “Georgina” jer se ovi divovi streaminga nadaju kako će podići poklopac s onoga kakav je život u njezinim cipelama, odnosno je li njoj tako dobro kao što svi pričaju ili slava njezinog izabranika kao i njegov karakter ipak igraju svoju ulogu s druge strane, one koje se ne vidi…

Emisija će obožavateljima dati uvid u to kakav je zapravo porodični život u bogatom Ronaldovom kućanstvu. Par ima trogodišnju kćer Alanu Martinu, dok je Ronaldo također otac Cristianu mlađem i blizancima Evi i Mateu.

Ova 27-godišnja argentinsko-španska influencerica glumila je prošle godine u španskoj verziji Maskiranog pjevača i podijelila svoje uzbuđenje uoči svog prvog španskog showa na Netflixu, koji se već sad očekuje s nestrpljenjem.

Na Instagramu – gdje ima 24,1 milion pratitelja – napisala je:

“Jako sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala porodici! @Netflixes.”

Inače i poduzetnica Georgina proslavila je lansiranje svog novog modnog asortimana “OM by G” porodičnom zabavom na krovu svog luksuznog penthausea u Torinu s pogledom na grad, u februaru ove godine.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Trener Borca pred Sarajevo: Bespotrebno se dižu prašina i tenzija

Legenda Plavih: “Da imam pare, napravio bih sportski kompleks u Sarajevu. I to bih ga napravio Želji”