in

Zidane odgovorio Kloppu koji se žalio na Realov stadion

Zinedine Zidane odgovorio je Jurgenu Kloppu koji se žalio na Realov stadion Alfredo di Stefano nakon poraza Liverpoola u Madridu 3:1.

Zinedine Zidane odgovorio je Jurgenu Kloppu koji se žalio na Realov stadion Alfredo di Stefano nakon poraza Liverpoola u Madridu 3:1.

Podsjetimo, Madriđani trenutno ne mogu igrati na Santiago Bernabeuu zbog velike obnove koja uključuje novi travnjak i krov pa igraju na stadionu koji je dio njihovog trening centra.

“Sigurno je da smo se navikli na prazne stadione, ali ovo je nešto drugo. Ovo je teren za trening! Znatno se razlikuje od svega što smo dosad iskusili”, komentirao je Klopp.

Iz Reala poručuju da su dimenzije i kvaliteta terena jednake onom na glavnom stadionu, a treneru Liverpoola kratko je odgovorio i Zidane.

“Ovo je naš stadion. Igramo na njemu i ponosni smo što igramo na njemu, na stadionu Alfreda di Stefana”, rekao je trener Reala.

Zidane bites back at Klopp's stadium jibe: “This is our stadium. We play here, and we're proud to play here at the Estadio Alfredo di Stefano.” from r/soccer

Uzvratni susret odigrat će se 14. aprila na Anfieldu, a Klopp je najavio da će Liverpoolu sigurno biti lakše na domaćem terenu i “pravom stadionu”.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. I.

Mbappe nakon pobjede: Volim igrati protiv najboljih svjetskih igrača, a Neuer je jedan od njih

Neymar saznao kaznu nakon sukoba sa Djalom: U posljednjih 15 utakmica zaradio čak tri crvena kartona