in

Joan Laporta ima noćne more zbog Pjanića: Htio da ga proda pa saznao grozne vijesti

Barcelona ovih dana razmišlja šta uraditi sa Miralemom Pjanićem, pošto bi ga rado prodali ovog ljeta, ali isključivo za pravu cijenu.

Barcelona ovih dana razmišlja šta uraditi sa Miralemom Pjanićem, pošto bi ga rado prodali ovog ljeta, ali isključivo za pravu cijenu.

Naš fudbaler gotovo da ne igra kod nizozemskog trenera Ronalda Koemana, a u posljednje vrijeme se sve više govori o njegovom odlasku s Camp Noua.

Međutim, pošto su Katalonci našeg reprezentativca platili 60 miliona eura na ugovor od četiri godine, njegova prodaja ispod 45 miliona eura tokom ljeta značila bi gubitak za španskog velikana. A novi predsjednik Joan Laporta teško će pronaći tim koji bi platio i tih 45 miliona eura, a samo bi na taj način španski velikan izbjegao gubitke u transferu.

Također, španski mediji dodaju ako Pjanić napusti redove Katalonaca za manju cifru na kraju sezone, Barcelona će imati negativan bilans od 15 miliona eura.

Podsjetimo, Pjanić je ove sezone za Barcelonu nastupio na 28 utakmica, ali nije uspio postići pogodak.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Je*em vam mater svima, je*em vam sve u 7. pokoljenju! Mamić odlijepio pred kamerama: Šokirani voditelj nije znao šta ga je snašlo!

Halihodžić otkrio recept za pobjedu Dinamo Zagreba protiv Villarreala