in

ZBOG OVE OBJAVE ĆE PJANIĆA RAZAPETI U BARCELONI: Mire je svjestan da je pogriješio

Prošlo ljeto je obilježila velika razmjena na relaciji Barcelona-Juventus. U smjeru Torina je krenuo Artur Melo dok je ka Barceloni krenuo Miralem Pjanić.

Prošlo ljeto je obilježila velika razmjena na relaciji Barcelona-Juventus. U smjeru Torina je krenuo Artur Melo dok je ka Barceloni krenuo Miralem Pjanić.

Za Mireta je ovo trebao biti vrhunac karijere, igrati za jedan od najvećih i najpoznatijih klubov na planeti uz velikog Messija i ostale zvijezde katalonskog giganta.

No, očigledno je kako Pjanić nema minutažu koju želi, te mu je sada veći samopouzdanje na poprilično lošem nivou. Mnogi za ovakvu situaciju krive tvrdoglavog Ronalda Koemana, koji ”gura” svoje igrače, te nema namjeru da Pjaniću ukaže ikakvo povjerenje.

Nije tajna da Pjanić nije u dobrim odnosima sa Nizozemcem, a ni španski mediji ga baš ne vole.

Sve u svemu čini se da je Pjanić svjestan da je napravio veliku grešku kada je došao iz Juventusa gdje je imao status prvotimca i gdje je bio miljenik navijača.

Pjanić je tako na Instagramu podijelio sliku na kojoj s Cuadradom i Allegrijem slavi jednu od titula u Juventusu, te je poručio da je za njega Allegri “top trener”.

Pjanić je bio jedan od najvećih Allegrijevih aduta, te je ovom objavom možda pokušao da isprovocira i Koemana.

U barceloni se prati svaki potez igrača na terenu i van njega, te ostaje da vidimo kako će Koeman, novinari i navijači Barce reagovati na ovu objavu. Ako je suditi po dosadašnjim reakcijama, neće biti dobro.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: J. S.

Napokon dobre vijesti: Zmajevima će biti znatno olakšan posao protiv Finske

NEVIĐEN LUKSUZ: Pogledajte kako izgleda nova Džekina vila u Sarajevu