in

Srpski UFC borac se javio s Maldiva: Ovo je horor, pomozite nam

Duško Todorović, srpski MMA borac i član UFC-a, posljednju sedmicu nalazi se na Maldivima.

Duško Todorović, srpski MMA borac i član UFC-a, posljednju sedmicu nalazi se na Maldivima. Kada se s djevojkom spremao za povratak kući, doživio je šok na PCR testiranju.

Prvi Todorovićev nalaz na koronavirus je okarakteriziran kao neuvjerljiv, a drugi nalaz je bio pozitivan. Zbog toga mu je onemogućen povratak kući, odmah je upućen u karantenu koja bi trebala trajati 14 dana uz još dva dana za novi test.

“Ovaj odmor se pretvorio u horor. Nemam nikakve simptome. Na Maldive sam došao s negativnim testom . Zna li iko kome se mogu obratiti za pomoć? Ovo je suludo”, požalio se na Instagramu 26-godišnji UFC-ov borac kojem će dodatnih 16 dana na Maldivima donijeti neplanirani trošak.

Todorović je prije pola godine također bio pozitivan na koronavirus. Dogodilo se to uoči odlaska na njegovu prvu UFC borbu. Tada nije nastupio u najjačoj MMA organizaciji. Kasnije je odradio dvije borbe u UFC-u, prvo je pobijedio Dequana Townsenda, a onda izgubio od Punahelea Soriana. Poraz od Soriana mu je jedini u karijeri u 11 odrađenih borbi.

 

(index.hr)

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: J. S.

NEVIĐEN LUKSUZ: Pogledajte kako izgleda nova Džekina vila u Sarajevu

Procurila snimka Ronalda u kultnoj seriji za djecu. Video je hit