in

Poruka iz Srbije upućena Ibrahimoviću odzvanja Balkanom

Slika praznih tribina, sama po sebi tužna, postala je još tužnija kada je jedan od “prijatelja kluba” počeo da vrijeđa Ibrakadabru

Na terenu fudbalski spektakl, na tribinama sramota – ovako u najkraćim mogućim crtama može da se opiše utakmica između Crvene Zvezde i Milana koja je odigrana sinoć pred praznim tribinama zbog aktuelne situacije sa korona virusom.

Međutim, ono malo povlašćenih navijača, odnosno, kako se nazivaju, prijatelja kluba, uspeli su da bace u sjenku maestralne poteze Ivanića, Kange i Pavkova i to uvredama usmjerenim na račun Zlatana Ibrahimovića, odnosno, Ibrakabababre, jednog od najboljih fudbalera sa naših prostora.

Udobno zavaljen na sjedišta iznad klupe, na stadionu čiju atmosferu je nahvalio saigračima iz MIlana, prijatelj legendi Crvene Zvezde i italijanskog fudbala Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića, Ibra je posmatrao dešavanja na terenu.

Slika praznih tribina, sama po sebi tužna, postala je još tužnija kada je jedan od “prijatelja kluba” počeo da vrijeđa Ibrakadabru, riječnikom koji ne priliči ovakvim velikim utakmicama i manifestacijama, a na koje smo, nažalost, navikli da se dešavaju.

“PI*** jedna, balijo jedan, j**** te u usta!”, glasile su uvrede na račun čuvenog napadača Milana, dok je Ibrahimović nedaleko od lože, na zapadnoj tribini “Marakane”, sjedio s ostalim rezervistima gostujućeg tima.

Čuo je Ibrakadabra ove uvrede, ali je odreagovao onako kako sportista njegovog renomea to i radi – gospodski. Mada, mogao je to da uradi i u stilu Deje Savićevića i njegovog “Dođi vamo purgeru…”, ali nije, mada bi to bilo opravdano.

Jer, reći sve te gnusne reči osobi zbog koje su mnogi (pravi) navijači Crvene Zvezde dodatno žalili što nisu mogli uživo da gledaju utakmicu, glupo je, degutantno i ponižavajuće za jedan fudbalski klub Zvezdinog renomea.

Uprava našeg najpoznatijeg i najtrofejnijeg kluba, mogla bi da povede računa o tome koga sve pušta u svečanu ložu, te i kome sve daje priliku da navija za Crvenu Zvezdu. Jer, slanje ovakve slike u svijet, nikako nam ne ide u korist.

Ibrakadabra je sigurno već zaboravio na ovaj nonsens, te će sigurno ponovo doći u Srbiju, Beograd, Novi Sad, gdje god da ga Miha i Deki pozovu na deset upola s lukom il vruću jagnjetinu ispod sača. Jer, na kraju krajeva, zna i on koliko ga raja ovde voli, cijeni i poštuje, te i koliko sa estrpljenjem očekuje njegovu novu bravuru, izjavu za medije ili jednostavno, post na društvenim mrežama koja svojom sadržinom napravi pravi “požar” na mrežama.

Pa, ko zna, možda ga zdravlje, tvrdoglavost i želja da pokaže mladima ko je glavni u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, ponovo iduće godine dovede na fudbalske terene Srbije, te pravi navijači iskažu poštovanje na najbolji mogući način – aplauzom i skandiranjem njegovog imena, na način koji ime poput Zlatana Ibrahimovića i zaslužuje.

(Noizz.rs)

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: Penal.ba

Nesuđeni Džekin partner u napadu: “Nije me briga za BiH, nisam tamo nikada živio! Sa Srbima se dobro slažem…”

Nurkić otkrio gdje se vraća nakon NBA, dobio i odgovor od kluba