in

Najbolji strijelac HNL-a zaigrat će za Bosnu i Hercegovinu, Petev ga uživo gledao

Kristijan Lovrić igra sezonu života. Najbolji igrač Gorice prvi je strijelac HNL-a, zabio je 14 golova u prvenstvu ove sezone, a prvo mjesto dijeli s Mierezom iz Osijeka.

Lovrić je prije nekoliko sezona igrao niželigaški nogomet u Kustošiji, a danas je jedan od najboljih igračaHNL-a i vrijednost mu je 5,5 miliona eura po Transfermarktu.

Kristijan Lovrić još nije nastupio za A reprezentaciju Hrvatske, a Zlatko Dalić mu je uputio pretpoziv za utakmice protiv Švicarske, Švedske i Francuske u oktobru prošle godine, ali nije dobio poziv za okupljanje.

Takvu situaciju mogla bi iskoristiti Bosna i Hercegovina. Kako tvrdi tamošnji medij Ivajlo Petevbio je na utakmici Gorice i Lokomotive kako bi uživo pogledao Lovrića i pozvao ga u reprezentaciju BiH.

Lovrić u reprezentaciji BiH može lako završiti, otac mu je iz BiH pa će pasoš bez problema dobiti, naravno, ako se odluči za BiH ispred Hrvatske.

Napadač Gorice rođen je u Ogulinu, a u karijeri je igrao za Ogulin, Belu Krajinu, Kustošiju, Lučko i Lokomotivu, a ovo ljeta bi mogao napraviti transfer karijere.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: Nedim Corba

UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Crvene zvezde!

Siniša Mihajlović izjavom šokirao Srbiju i Hrvatsku