in

Bivši igrač Lazija pobjegao sa Kosova: Raskinuo ugovor poslije 10 sekundi kada je vidio stadion i svlačionice

Bivši fudbaler rimskog Lazija i Standarda iz Liegea, Luis Pedro Cavanda, prije nekoliko dana potpisao je ugovor sa Trepčom iz Kosovske Mitrovice.

Bivši fudbaler rimskog Lazija i Standarda iz Liegea, Luis Pedro Cavanda, prije nekoliko dana potpisao je ugovor sa Trepčom iz Kosovske Mitrovice, međutim, kada je vidio gdje će igrati odmah je odustao od dogovora i napustio Kosovo.

Belgijanac je sa predsjednikom Trepče postigao dogovor, bio je zadovoljan novčanom ponudom koju je dobio i prihvatio je da potpiše ugovor. Problem je nastao kada su ga odveli da vidi stadion na kome igraju.

“Cavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobjeći od nas”, kaže Abedin Zeka za “Indeksonline” i dodaje:

“U trenutku kada je ušao u svlačionicu više nije htio ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je vidio svlačionice nije ostao još 10 sekundi”.

Zeka ističe da su učinili sve da ga ubijede da promijeni mišljenje, ali nije htio ni da čuje.

“Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubijedimo, rekli smo mu da je ovdje bio rat…”

Navodno, Cavanda će karijeru nastaviti u Kini.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Ovo su parovi četvrtfinala Kupa BiH

Abramovič želi samo jednog igrača na ljeto. Platit će koliko god treba