in

Georgina otkrila stvar koja je iritira kod Cristiana: Nekad jedva čekamo da Ronaldo ode iz kuće

Cristiano Ronaldo ima 36 godina, ali njegovo tijelo govori drugačije. Bez obzira na datum rođenja, Ronaldo je i dalje jedan od najboljih nogometaša svijeta, a to prije svega duguje svojoj fantastičnoj fizičkoj spremi – i ishrani.

CR7 se hrani zdravo, svaki obrok mu je detaljno isplaniran, a u više navrata je govorio koliko ga nerviraju nezdrave navike njegovog sina.

Posebno mu smeta kada ga vidi kako jede čips ili pomfrit, ne dozvoljava slatkiše ili gazirane sokove, pa nekada nije lako biti dijete u domu Cristiana Ronalda. Ponekada ni djevojka, pošto i Georgina Rodriguez ima momente kada želi nezdravu hranu!

“Kad njega nema, uzmemo neke stvari koje Ronaldo ne voli ili ih ne konzumira”, otkrila je dugogodišnja djevojka Portugalca i otkrila da nije ni on uvijek idealan kako se priča.

“Ponekad i Cristiano pojede picu ali samo jednom nedeljno. Nakon toga uradii puno trbušnjaka”.

“Volim da ga iznenadim hranom koja mu se sviđa, ali kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode”, rekla je Georgina i nasmijala sve fanove Cristiana Ronalda koji su tako shvatili koliko je “težak tip” kada je ishrana u pitanju.

Ipak, da nije tako strog – pitanje je da li bi sa 36 godina bio jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. I.

Niko Kovač nakon senzacionalne pobjede objasnio kako je zaustavio Mbappea: “Morali smo ga eliminisati”

Vraća nam se Premijer liga BiH: Na rasporedu šest utakmica u tri dana