in

Tragedija u Koprivnici: Umro je legendarni Zlatko Saračević!

Saračeviću je pozlilo nakon utakmice Podravke i Lokomotive. Nije se dobro osjećao nakon utakmice, vidjela ga je trenerica golmana koja je zvala hitnu pomoć, a preminuo je na putu do bolnice…

Strašna tragedija pogodila je hrvatski rukomet. Legendarni hrvatski rukometaš Zlatko Saračević (59) preminuo je u koprivničkoj bolnici nakon što mu je pozlilo poslije pobjede Podravke nad Lokomotivom!

Dok su njegove igračice slavile pobjedu nad velikim konkurenticama, Saračević je osjetio slabost. Pozlilo mu je po izlasku iz dvorane, a u blizini je bila trenerica vratarki Podravke Barbara Stančin koja je pozvala hitnu pomoć.

Liječnici su ga oživljavali, ali nažalost, kako doznajemo, preminuo je na putu do bolnice od posljedica srčanog udara.

Prije nego što je prevezen u bolnicu, Saračević je bio presretan pobjedom svoje momčadi koja je došla na korak od naslova.

– Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo – kazao je Saračević, a to su mu, nažalost, bile posljednje izjave.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: Penal.ba

Nevjerovatna izjava Ronalda Koemana nakon utakmica razbjesnila i igrače i navijače

U jeku finansijske krize Barcelona odbila ponudu od 250 miliona eura