in

NOVE, ŠOKANTNE INFORMACIJE: Boateng je odveo svoju djevojku u smrt?

Nedavno je njemačku javnost potresla vijest o smrti manekenke Kasije Lenhardt, bivše djevojke zvijezde Bayerna Jeroma Boatenga.

Nedavno je njemačku javnost potresla vijest o smrti manekenke Kasije Lenhardt, bivše djevojke zvijezde Bayerna Jeroma Boatenga.

Lenhardt je pronađena mrtva u svom stanu, a istražitelji su odmah zaključili da je riječ o samoubistvu.

Inače, Kasija i Boateng su prekinuli svoju vezu sedmicu dana prije toga, a zvijezda Bayerna je optužila Poljakinju da ima problema sa alkoholom.

“Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna”, rekao je Boateng.

No, sada je njemački Bild došao u posjed dokumenta koji je pronađen u njenom stanu. Ovaju dokument je ustvari ugovor između Boatenga i Kasije koji je obavezivao 25-godišnju Poljakinju da mora “apsolutno šutjeti” o svojoj vezi sa Boatengom.

Lasiji je bilo zabranjeno davanje bilo kakvih informacija ili postavljanje bilo kakvih fotografija na društvenim mrežama, a ukoliko bi prekršila neka od navedenih pravila prijetila bi joj tužba i žestoka financijska kazna.

Ugovor je napravljen 25. januara 2021. godine, netom prije nego će Boateng prekinuti vezu sa manekenkom.

Samo sedmicu kasnije zvijezda Bayerna je iznijela žestoke optužbe na račun Kasije, a kako ona, vezana ugovorom, nije mogla da se odbrani to je izazvalu veliku količinu mržnje na internetu koja je nakraju i primorala nesretnu Poljakinju na samoubistvo.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: Penal.ba

Šta je Barcelona planirala za Pjanića? “On će biti veliki problem za…”

Ivayla Peteva dočekalo neugodno iznenađenje: Stigao na stadion zbog njega, a on…