in

Zvijezda Arsenala snimila saigrača kako se samozadovoljava. Video je procurio u javnost

U javnost je procurio video koji je snimio na okupljanju mlade francuske reprezentacije, a na videu jedan od njegovih saigrača – masturbira!

Mladi igrač Arsenala na posudbi u Nici, William Saliba, našao se u središtu skandala. U javnost je procurio video koji je snimio na okupljanju mlade francuske reprezentacije, a na videu jedan od njegovih saigrača – masturbira!

Na videozapisu jasno se vidi kako jedan član mlade francuske reprezentacije masturbira, ne mareći što je okružen saigračima. Isprva se pretpostavljalo da je igrač kojeg je Saliba snimao Nantesov napadač Randal Kolo, ali Kolo je to demantirao.

“Znam da kruži video Wila i jednog od naših saigrača, ali to nisam ja. Agent me probudio usred noći zbog ovih optužbi. Osuđujem ovaj postupak, ali osoba u videu nisam ja”, pravdao se Kolo.

Ako Kolo govori istinu, nagađa se da bi riječ mogla biti o Ulricku Enemu Elli, sadašnjem članu Brightona.

Ko god bio na videu, jasno je da ga je snimio Saliba, a iz izjave Koloa može se iščitati da se doista radi o jednom njihovom suigraču.

Video je objavljen na Twitteru, a ako ste baš jako znatiželjni možete ga pogledati OVDJE, iako vas upozoravamo da je sadržaj eksplicitan.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Kako je propao san o kineskom Interu

Reprezentativac BiH promijenio priču: “Hvala Bosni na povjerenju, ali želim igrati za Srbiju”