in

Kuha se megatransfer Ronalda: Portugalac viđen s predsjednikom jednog od najvećih klubova svijeta

Juventus ne stoji dobro ove sezone i taman su izgubili od Intera 2:0, pa su im šanse da osvoje Scudetto dodatno pale, ali najteži udarac bio bi gubitak najboljeg igrača, Ronalda.

Već se neko vrijeme spekulira o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Juventusa. Nekoliko klubova bilo je u igri, govorilo se o PSG-u, o Manchester Unitedu, a navodno se Portugalac već zasitio Juventusa i želi nastaviti karijeru u nekom drugom klubu.

S PSG-om je navodno sve dogovorio prije nekoliko mjeseci, ali je sve propalo zbog kritičnog stanja s koronavirusom u Francuskoj, zbog kojeg mnogim klubovima i ligi prijeti nova velika financijska kriza.

Međutim, u igri je sada, odjednom, i Real Madrid. Naime, Realov predsjednik Florentino Perez ovih dana boravio je u Torinu i sastao se s predsjednikom Juventusa, Andreom Agnellijem, kako bi porazgovarali o temama vezanim za nogometnu politiku.

Navodno je glavna tema razgovora bilo osnivanje Superlige, koju obojica zagovaraju, ali je Perez iskoristio trenutak kako bi se sastao sa svojim bivšim igračem Cristianom Ronaldom. Ronaldo ga je dočekao u Juventusovu kampu i proveo ga kroz prostorije kluba, a navijači su posebno zabrinuti zbog te situacije.

Juventus ne stoji dobro ove sezone i taman su izgubili od Intera 2:0, pa su im šanse da osvoje Scudetto dodatno pale, ali najteži udarac bio bi gubitak najboljeg igrača, Ronalda. Talijanski mediji ipak smiruju situaciju i tvrde kako je sastanak Ronalda i Pereza bio samo prijateljski i da, vjerojatno, nisu pričali o transferu. No, nitko ne može znati sa sigurnošću kuha li se tu doista novi megatransfer.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Juka propričao njemački: Nurkić postavio pitanje Bayernu vezano za Salihamidžića

Kćerka bh. fudbalera žari i pali TV-ekranima: Nije ni čudno, pogledajte je