in

Pjanić novom objavom razbijesnio navijače Barce: “Bilo bi ti bolje da obratiš pažnju…”

Bh. reprezentativca Miralema Pjanića zaista ne ide u Barceloni.

Bh. reprezentativca Miralema Pjanića zaista ne ide u Barceloni. Trenr Ronald Koeman ga ne vidi kao ozbiljnu opciju u prvom timu, te Mire dobija minimalnu minutažu. Kada dodamo uz to i pritisak navijača koji od Pjanića očekuju čuda, iako ne dobija priliku da pokaže šta zna, jasno je zašto je bh. reprezentativac nesretan u Kataloniji.

Čini se da je i sam Pjanić shvatio da je transfer u Barcelonu bio velika greška. A da nije zaboravio bivši klub u kojem je bio standardan i sretan, Pjanić je pokazao i posljednjom objavom na Instagramu.

Naime, na Instagram storyju Mire je objavio kakoprati meč svog bivšeg kluba Juventusa u u finalu Superkupa Italije protiv Napolija, koju je Juve dobio sa 1:0.

Mali princ ovom objavom kao da poručuje da je svjestan da je pogriješio i da bi se rado vratio u redove “Stare dame”. Čini se da su ovu objavu na taj način shvatili i navijači Barce koji su svoje nezadovoljstvo Pjanićevim odnosom prema klubu izrazili na društvenim mrežama.

“Bolje bi ti bilo da obratiš pažnju na klub u kojem igraš i gdje zarađuješ platu” poruke su navijača Barce na društvenim mrežama.

 

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: J. S.

Nova podvala čelnika Nogometnog saveza: Pazite kako pokušavaju prevariti javnost u BiH

Dva člana nisu prisutna na sjednici IO: Da li selektor može biti izabran?