in

Kolašinac je već postao heroj Schalkea: Poznati reper mu posvetio pjesmu i spot

Čini se da je dolazak Seada Kolašinca vratio vjeru navijača i igrača Schalkea da mogu preokrenuti sezonu koja je katastrofalno počela za klub.

Čini se da je dolazak Seada Kolašinca vratio vjeru navijača i igrača Schalkea da mogu preokrenuti sezonu koja je katastrofalno počela za klub. Već u prvom meču u kojem je Seo nastupio kao kapiten Schalke je pregazio Hoffenheim sa 4:0 i tako prekinuo crni niz koji je trajao skoro godinu dana.

Kolašainac je oduvijek važio za borbenog i beskompromisnog igrača koji ostavlja srce na terenu za svoj tim. Po tom su ga upamtili navijači Schalkea, a Seo je i u svom povratničkom meču pokazao da se na tom polju ništa nije promijenilo.

Sve su to prepoznali i najvatreniji fanovi Schalkea, a koliko cijene Kolašinca i njegov odnos prema klubu najbolje potvrđuje činjenica da je nova pjesma poznatog repera Canuna posvećenja upravo bh. reprezentativcu.

Pjesma u kojem muzičar hvali Zmaja nosi naziv “So wie Kola” (Kao Kola op.a), a u videopodlozi pjesme nalaze se pojedini žestoki startovi Kolašinca, koji pokazuju njegovu borbenost i strast prema klubu i igri.

– Spremni smo okrenuti list – kaže Caunun, te poručuje u pjesmi:

– Ne želim čuti izgubili smo ovdje ili ondje. Novi zadatak je pred nama i ja imam mnogo energije.

U nastavku pogledajte spot pjesme “So wie Kola” ili “Kao Kolašinac”.

 

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: J. S.

Iz sedmice u sedmicu glavna žrtva je Miralem Pjanić: Zašto Koeman ovo radi?

Reprezentativac očajan: Supruga ga varala dok je igrao u inozemstvu