in

Begović napisao samo jednu riječ i time otkrio ko treba biti selektor reprezentacije BiH

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sinoć je ponovo privukao pažnju Instagram pratilaca.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sinoć je ponovo privukao pažnju Instagram pratilaca.

Objavio je fotografiju sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Emirom Spahićem uz opis: ‘Ubjeđenost u nekoga/nešto jače je od bratstva’.

Time je samo potvrdio priče kako je Spahić, koji je inače član Stručne komisije Nogometnog saveza za izbor novog selektora, bio za imenovanje Barbareza na prethodnoj sjednici Izvršnog odbora.

Ipak, prijedlog za sada nije prošao i o istom će se ponovo razgovarati 4. januara.

Podršku Barbarezu i Spahiću u komentarima ispod fotografije pružile su brojne poznate ličnosti iz BiH. Između ostalog to je učinio naš bokser Adnan Ćatić, nekadašnji reprezentativac Anel Hadžić, ali i legendarna košarkašica Razija Mujanović.

U komentarima se oglasio samo jedan aktuelni reprezentativac i to ne bilo koji – Asmir Begović. On je kratko prokomentarisao – šef! Time je vjerovatno aludirao na to da je i on za izbor Barbareza na klupi reprezentacije.

Inače, Begović se povukao sa prethodnog okupljanja reprezentacije i za sada nije poznata njegova sudbina u nacionalnom dresu.

Pratite Premijer ligu BiH na FBAutor: D. H.

Zemljotres šokirao reprezentativce Hrvatske na treningu, istrčali su u gaćicama van zgrade

Gianluca di Marzio ekskluzivno javio gdje će Rade Krunić igrati u drugom dijelu sezone