in

Nadal je gutao pogledom, a cijeli svijet odlijepio: Ovako danas izgleda najljepša skupljačica loptica ikada!

Stajala je ta mlada dama tokom većeg dijela turnira iza Rafaela Nadala, te mu dosta često odvlačila pažnju tokom pauza u gemovima

Ako vas pamćenje dobro služi, a uz to ste i veliki zaljubljenik u tenis, onda se zasigurno sjećate jednog čuvenog prizora s turnira Rio Open iz 2014. godine, kada se čitav svijet pitao: Ko je ova ljepotica koju su doveli da sakuplja loptice?

Stajala je ta mlada dama tokom većeg dijela turnira iza Rafaela Nadala, te mu dosta često odvlačila pažnju tokom pauza u gemovima što su budne oči televizijskih kamera u više navrata uhvatile.

I ne čudi što je bilo tako, uostalom, djevojka je brzo od internetske publike dobila titulu ‘najljepše skupljačice loptica koju je svijet vidio’, te je radoznalima dosta dugo trebalo otkriju njen identitet i zavire na njen profil na Instagramu.

Naposljetku su u tome i uspjeli, pa je cijeli svijet brzo saznao da se zanosna crnokosa djevojka zove Fernanda Maia Carelli, a zanimljivost u ovoj priči kaže da je s vremenom postala naša kolegica.

Naime, ostala je Fernanda usko vezana uz svijet sporta, pa danas radi kao sportska komentatorka na radijskoj stanici “Mix Fm”, kao televizijska voditeljka u sportskom programu ‘SBT Esporte Rio’, ali i kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru.

Sve to potvrđuju informacije na njenom Instagram profilu, a na internetu smo također pronašli i podatak da se u međuvremenu udala i rodila dvoje djece.

Pogledajte ispod kako prelijepa Fernanda izgleda danas.

View this post on Instagram

Filtro só o Solar! . . 👙 @santerrybeachwear

A post shared by Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli) on

View this post on Instagram

Boa noite

A post shared by Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli) on

(Espreso.rs)

Pratite Premijer ligu BiH na FBZmajevi preoteli igrača Sloveniji: “Odabrao sam BiH i nisam se pokajao”

Ko će braniti u baražu? Begović poslao jasnu poruku, Bajeviću neće biti svejedno