in

Forza Motorsport 7 napokon stiže na Game Pass

Forza Motorsport 7 stiže na Xbox Game Pass za konzole, PC i Android (xCloud streaming).

Forza Horizon 4 jedna je od najpopularnijih igara na pretplatničkoj usluzi Xbox Game Pass pa je uvijek bila nepoznanica zašto uz istu pretplatu nije dostupna i simulacijska alternativa Forza Motorsport 7. Ista se nalazi na tržištu već pune tri godine i bila je rijedak primjer Microsoftove igre koja nije bila dostupna preko pretplate. Međutim, to će se promijeniti od 8. 10. kada Forza Motorsport 7 stiže na Xbox Game Pass za konzole, PC i Android (xCloud streaming).

Osim Forze, na Game Passu će se pojaviti već potvrđeni Doom Eternal (za konzole) te kultni hit Brutal Legend, također za Xbox konzole. Na PC-u će pak biti dostupne potpuno nove igre Drake Hollow te Ikenfell. Katalog igara od 15. 10. napustit će Metro 2033 Redux, Saint’s Row 4, Felix the Reaper, Minit te State of Mind.

Iz Microsofta su također otkrili kako će igre Electronic Artsa na Xbox Game Pass doći 10. 11. ove godine, taman po izlasku Xbox Series S i X konzola. Podsjećamo, tada će Game Pass dobiti oko 60-ak igara dostupnih preko EA Play pretplate, bez dodatne naknade. Ponuda vrijedi za Xbox Game Pass Ultimate na PC-u i Xbox konzolama.

Pratite Premijer ligu BiH na FBNjemu se niko nije nadao: Evo ko će biti novi trener Rome

Nije mogao stajati po strani: Bh. reprezentativac se uključio u rat Armenije i Azerbejdžana