in

Ipak je održana krnja skupština ABA lige: Takmičenje najvjerovatnije počinje narednog petka

Kako smo juče objavili, početak ABA lige bio je upitan zato što je opet došlo do prepucavanja između Crvene zvezde i Partizana.

Kako smo juče objavili, početak ABA lige bio je upitan zato što je opet došlo do prepucavanja između Crvene zvezde i Partizana. Sastanak koji se trebao održati u petak je prvobitno otkazan, ali se na kraju ipak dogodio, iako nisu prisustvovali svi klubovi.

Nakon svega, čelnici regionalnog takmičenja su se oglasili saopštenjem povodom početka nove sezone koja bi trebala početi 2. oktobra. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

“Na sjednici Skupštine ABA lige j.t.d započetoj 25.09.2020. godine, prisutni članovi Društva zauzeli su čvrst i jednoglasan stav da je apsolutni prioritet da sezona 2020/21 počne prema unaprijed utvrđenom kalendaru i rasporedu. S tim ciljem prisutni članovi Društva su jednoglasno dogovorili da se sjednica Skupštine ABA lige j.t.d. nastavi 26.09.2020. godine kako bi se usvojili potrebni akti i dokumenti te istovremeno imenovale sve osobe neophodne za nesmetan početak i odvijanje svih takmičenja pod okriljem ABA lige j.t.d. Na kraju, prisutni članovi Društva su jednoglasno izrazili želju da se nastavak Skupštine ABA lige j.t.d. održi u punom sastavu”, navodi se u saopštenju.

Pratite Premijer ligu BiH na FBBoston strašnom serijom slomio Miami, Jason Tatum prvo ime utakmice

Nizozemski klub nakon zabrane dobio dozvolu za reklamiranje prodavnice “igračaka za odrasle”