in

Fonseca i Džeko imali susret u četiri oka: Edin sada zna kakva mu je sudbina u Romi

Corriere dello Sport piše da su Fonseca i Džeko imali susret u četiri oka i da su raščistili nesporazume: Džeko ostaje kapiten Rome i u nedjelju navečer će nositi traku.

„Ispit Juve za Fonsecu”, nastavlja rimski dnevnik Corriere dello Sport da insistira na glasinama da je Max Allegri u pripravnosti da zamijeni Paula Fonsecu ako portugalski stručnjak ostane bez bodova na sljedeće dvije utakmice protiv Juventusa i Udinesea.

Na unutrašnjim stranama se kaže da su Fonseca i Džeko imali susret u četiri oka i da su raščistili nesporazume: Džeko ostaje kapiten Rome i u nedjelju navečer će nositi traku.

Istovremeno se navodi i da klub radi na dovođenju još jednog napadača koji bi trebalo da bude rezerva Džeki. Riječ je o Borji Mayoralu, igraču Real Madrida. Prema tvrdnjama Corrierea, dva kluba su veoma blizu dogovora.

Najavljujući meč sa Juventusom, Corriere izvještava da će Fonseca poslati na teren defanzivni trio Mancini-Ibannez-Kumbulla dok će na sredini terena Pellegrini zamijeniti Diawaru, a Pedro i Mkhitaryan će igrati iza leđa Džeki.

Pratite Premijer ligu BiH na FBMuhamed Bešić neće igrati za reprezentaciju BiH. Evo gdje je puklo

Večeras stigle jako loše vijesti za Miralema Pjanića: Tek došao, a već u problemima