in

Je li ovo moguće? Jedan od najskupljih nogometaša svih vremena zalutao na putu prema svom stadionu

Na samom startu Koemanove ere igrači mu već kasne na treninge. Nije dobro počelo…

Jučer je bilo ‘vatreno’ na ulasku u klupski kamp Barcelone. Doduše, kako za koga, jer se nekim igračima španskog doprvaka naprosto nije žurilo na jutarnji trening.

Španski mediji javljaju da će trojica igrača biti kažnjena jer su zakasnila na jutarnje vježbanje. Ronald Koeman je doslovno poludio na Ousmanea Dembelea, Artura Vidala i Nelsona Semeda.

Cuatro je objavio video kao dokaz o tome ko je od igrača zakasnio na trening. U centru pažnje bio je Ousmane Dembele kojem to nije prvi put da grubo krši pravila klupske discipline.

Dembele je na trening Barcelone zakasnio 11 minuta i zbog toga će sigurno biti kažnjen. Pored njega zakasnio je i Arturo Vidal koji je došao četiri minute ranije od Francuza. No, najviše je pretjerao Nelson Semedo koji je na trening zakasnio čak 19 minuta.

Ipak, kada vidite zašto je nestašni Dembele zakasnio na trening, sve će vam biti jasno. Naime, Francuz je dugo bio povrijeđen, a u trening-kampu ga nije bilo toliko dugo da je zalutao i ušao na parking obližnje bolnice.

Podsjetimo, Dembele je svojevremeno dortmundskoj Borussiji plaćen 138 miliona eura, što ga čini četvrtim najskupljim igračem svih vremena, odmah iza Neymara, Kyliana Mbappea i brazilskog mu suigrača Coutinha kojeg je Barcelona iz Liverpoola dovela za nešto više, 145 miliona eura.

Niko u Barceloni ne vjeruje da se ovo događa: Suarez prelazi u redove mrskog protivnika

Nakon sastanka odlučeno: Džeko odlazi u jednu od najslavnijih ekipa na planeti