in

Mohamed Salah propričao bosanski jezik: Lovren mu se javio, a onda je nastao šou

Dejan Lovren i Mohamed Salah u tri zajedničke godine u Liverpoolu postali su veliki prijatelji. Njihov je odnos postao simbol za bromansu na Otoku, kakvu ne može prekinuti ni Lovrenov transfer u Rusiju

Dejan Lovren i Mohamed Salah u tri zajedničke godine u Liverpoolu postali su veliki prijatelji. Njihov je odnos postao simbol za bromansu na Otoku, kakvu ne može prekinuti ni Lovrenov transfer u Rusiju.

Znali su za nju, naravno, i u Zenitu, novom klubu hrvatskog reprezentativca pa su organizirali FaceTime razgovor dvojice prijatelja dok su autom vozili Lovrena po Sankt-Peterburgu.

Kao i većina zajedničkih videosnimki koje su ova dvojica objavljivali na društvenim mrežama, sve se uglavnom svodilo na zafrkavanje i međusobno podbadanje. Tako je počeo i ovaj razgovor, uz često korištenje uzrečice “brate”, koja je svojstvena ljudima sa ovog područja, a koju je Lovren očitao prenio i Salahu.

“Kako si, brate?”, pitao je Lovren, a Salah je odgovorio: “Dobro sam, brate, opušteno…”.

“Wow, lijepa frizura”, pozdravio je Lovren nasmijanog prijatelja, na što mu je ovaj odgovorio da je bolja od njegove. Hrvatski defanzivac tada mu je ispričao prve dojmove iz grada.

“Slušaj, taman sam stigao i ispred aerodroma su me ljudi dočekali i pozdravljali. A onda sam iza njih vidio medvjeda”, smijao se Lovren.

“Brate, ludo! Pitao sam je li ovo zoološki vrt na otvorenom, ali rekli su mi da se ne brinem, da ne jede i da je dobar prema ljudima”, nastavio je, na što mu je Salah dobacio da je trebao reći kako je to njegov brat medvjed.

Uslijedilo je još neobaveznog ćaskanja i novih šala na račun Salahove frizure, koji se požalio da je bila skupa.

“A, shvaćam, zato si ostavio toliko kose sa strane, jer nemaš love. Nevjerojatno”, rekao je Lovren prije nego što se pozdravio s prijateljem.

Lovren je inače rođen u porodilištu u Zenici, no njegova je porodica iz mjesta Kraljeva Sutjeska.

Njegova priča ima filmski scenarij koji je počeo pisati još od ranog djetinjstva kad je početkom rata kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine otišao u Njemačku.

Prolazile su njemačke godine, a onda se 2000. godine porodica Lovren preselila u Hrvatsku, u Karlovac. Profesionalnu karijeru je započeo 2006. godine u zagrebačkom Dinamu. Kasnije je igrao u Lyonu i Southamptonu, nakon čega se skrasio u Liverpoolu, gdje je proveo posljednjih šest sezona.

Stvara se jedna moćna ekipa: Coutinho i Willian stižu kod reprezentativca BiH u Englesku

Roma donijela odluku o Edinu Džeki: Ovo se Dijamantu neće svidjeti