in

Hazard ostavio Realove zvijezde u čudu: Nisu mogli vjerovati u čemu se dovezao na trening

Na ovo u Madridu nisu navikli.

Eden Hazard je najveće pojačanje koje je Real Madrid doveo prošlog ljeta. Belgijanac zarađuje ogromne novce u “Kraljevskom klubu”, ali ipak to na terenu nije opravdao svojim igrama.

Često je bio povrijeđen, a u ono malo mečeva koje je odigrao nije pokazao da može biti dostojna zamjena za Cristiana Ronalda.

Ipak, 29- godišnji Hazard ne brine puno oko svoje trenutne forme i siguran je da će se slijedeće sezone sve kockice posložiti, a on konačno preuzeti ulogu koja mu je namjenjena u timu.

Iako mu sa sportske strane nije išlo najbolje u Realu, Hazard se vrlo dobro snašao kada je u pitanju nabavka skupocjenih vozila.

Tako je Belgijanac prije dvije sedmice prilikom dolaska na trening promovisao svoju novu skupocujenu igračku Lamborghini Aventador SVJ koja košta 500.000 eura.

Ono što je oduševilo navijače Reala je i to što je za boju svoje najnovije igračke izabrao bijelu u skladu sa klupskim bojama “Kraljeva”.

Hazard u svom voznom parku ima Mercedes-Benz AMG GTR, Audi R8 V10, BMW X6, Audi RS4 Avant, Range Rover, Aston Martin Vanquish i Mercedes C Class.

Međutim, nakon što je sve navikao na svoje luksuzne igračke Hazard je danas odlučio sve iznenaditi.

Naime, zvijezda Reala je ostavila u čudu sve u klubu kada se umjesto u skupocjenim “zvijerima” od auta na trening dovezao u Nissanu Leafu, vozilu na električni pogon koje košta oko 40.000 eura.

Ovako nešto Premijerliga ne pamti: Trener na nevjerovatan način dao otkaz

Navijači zabrinuti: Šta se to dešava sa Kloppom i Liverpoolom?