in

Bomba sa Poljuda: Reprezentativac BiH dolazi u Hajduk!

On je član Red Bulla iz Salzburga, prošlu je sezonu poveo na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu, gdje je odigrao devet utakmica, a u Hajduk bi stigao na posudbu s mogućnošću otkupa ugovora

Transferom Josipa Juranovića ostalo je upražnjeno mjesto na Hajdukovom desnom boku.

Za njega zasad konkurira jedino Francesco Tahiraj pa se Hajduk odlučio potražiti još jedno rješenje na toj poziciji, a u planu je povremeni bh. reprezentativac Darko Todorović.

On je član Red Bulla iz Salzburga, prošlu je sezonu poveo na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu, gdje je odigrao devet utakmica, a u Hajduk bi stigao na posudbu s mogućnošću otkupa ugovora. Bijelima je već ranije bio zanimljiv, ali nisu htjeli platiti 500.000 eura, koliko je tada Sloboda tražila za njega.

Riječ je o 23-godišnjem beku, koji je karijeru počeo u tuzlanskoj Slobodi, odakle se 2018. godine za 450.000 eura preselio u Salzburg. U karijeri je osvojio Kup i prvenstvo s Red Bullom, i u toj je sezoni 2018/19. imao 12 nastupa.

Bio je član svih omladinskih selekcija BiH, a za seniorsku je vrstu odigrao deset utakmica. Debitirao je kod Roberta Prosinečkog u januaru 2018., a igrao je u četiri kvalifikacijske utakmice za Euro i jednoj u Ligi nacija.

Todorović je zanimljiv Hajduku, a kako će se dalje razvijati priča, ovisit će, naravno, o pregovorima. No, Igor Tudor, Ivan Kepčija i Mario Stanić svakako bi ga htjeli dovesti. A njihova je riječ presudna nakon što im je Nadzorni odbor izglasao povjerenje da nastave voditi momčad i sportsku politiku kluba.

Tužne vijesti iz Bergama: Josip Iličić ima bolest koju je puno teže riješiti od povrede

Ronaldinho je u kući imao disko klub, ali ovaj Brazilac? E on je bio prava zvijer za partijanje