in

Ovo ne smijete raditi: Zamjerio se Mikeu Tysonu, a onda se dogodilo nešto stravično

Nikad nije bilo dobro kad se sprdate, pričate gluposti Mikeu Tysonu bez pokrića i evo jedan dokaz tome

Nikad nije bilo dobro kad se sprdate, pričate gluposti Mikeu Tysonu bez pokrića i evo jedan dokaz tome.

Naime, na Facebook stranici Jorge Gamebred Masvidal osvanuo je video koji zorno prikazuje situaciju kad je trash talk upućen Iron Mikeu krenuo u krivom smjeru za Petera McNeeleyja.

U avgustu 1995. Tyson je imao svoju prvu borbu nakon što je 4 godine izbivao iz ringa jer je služio zatvorsku kaznu zbog silovanja Desiree Washington. Borba između Tysona i McNeeleyja bila je održana u MGM Grand Areni u Las Vegasu 19. avgusta spomenute godine.

Uoči meča na konferenciji za medije Peter McNeeley se sprdao s Tysonom. Pa je izrecitirao pjesmicu o tome kako će isprašiti Tysonu tur i da svi uzmu pretplatu da gledaju kako će razvaliti Iron Mikea.

Sve vrijeme u izjavama jednosmjerno je govorio i slao poruku kako će ga pobijediti. Tyson mu je to zapamtio. Borba potrajala samo 89 sekundi i Tyson je pobijedio tehničkim nokautom.

Doduše, Peter McNeeley je krenuo o prve sekunde agresivno, bacivši se na glavu, no Tyson je sve eskivirao i plasirao udarac koji je McNeeleyja poslao na tlo, a nakon što je sudija Mills Lane dopustio nastavak borbe brojavši mu do osam, nekih 20 sekundi poslije Tyson je ponovno svog suparnika poslao na tlo.

Njegov manager Vinnie Vecchione ušao je u ring kako bi spriječio krvoproliće. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ako opet zaigra za Zmajeve, Ognjen Vranješ će istog trenutka biti uhapšen?!

Na pomolu transfer Muhameda Bešića koji se neće svidjeti navijačima BiH