in

Ostavio je zbog Srpkinje: Ana Ivanović je preotela Schweinsteigera poznatoj ljepotici

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su godinama u velikoj ljubavi, koja je krunisana svadbom 2016. godine i sa dva sina – Lukom i Leonom. Malo se i dan danas zna o ljubavnom životu Bastiana Schweinsteigera prije nego što mu je Ana “zarobila srce”

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su godinama u velikoj ljubavi, koja je krunisana svadbom 2016. godine i sa dva sina – Lukom i Leonom. Malo se i dan danas zna o ljubavnom životu Bastiana Schweinsteigera prije nego što mu je Ana “zarobila srce”.

Prije nego što je uplovio u vezu sa Anom Ivanović, bivši reprezentativac Njemačke je bio u vezi sa jednom od najljepših ženom u Njemačkoj, Sarom Brandner, koju je zbog teniserke ostavio.

Schweini je zbog Ane bio i na Fashion Weeku u New Yorku, na glamuroznoj zabavi na Manhattanu. Anu i Bastiana upoznala je njihova zajednička prijateljica, njemačka teniserka porijeklom iz BiH Andrea Petković. Njih troje imaju zajedničkog sponzora „Adidas“, pa su se sreli na jednom događaju koji je organizovala ta kuća.

Teniserka je tada bila u New Yorku zbog US Opena, ali iskoristila je priliku da pogleda najnovije modele – otkriva izvor blizak jednoj od najljepših teniserki svijeta i dodaje da je zanimljivo da je Ana i bivšeg dečka Adama Scotta upoznala preko sponzora, dok su snimali reklamu za satove.

Bivši fudbaler Bayerna se s djevojkom s kojom je raskinuo zbog Ane upoznao još 2007. godine u Munchenu, tokom šopinga. Bila je to velika, ali i javna ljubav, pošto je manekenka putovala sa Bastianom na sva velika takmičenja i uvijek ga zdušno bodrila.

Na kraju ga ipak nije “upecala” i odvela pred oltar, Ana je bila ta “fatalna žena” u Bastianovom životu, a nimalo ne krije koliko voli Srpkinju i koliko je sretan sa njom.

Pep brutalan: Dođi nakon uzvrata protiv Reala pa mi onda postavi to pitanje

Fonseca ima problem sa Džekom: Trener Rome nije siguran šta će se desiti