in

Tragedija koja je potresla Putina: Čim je čuo za smrt Khabibovog oca, odmah je obavio razgovor

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće porodici svog prijatelja koji je preminuo od posljedica virusa korona

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće porodici svog prijatelja koji je preminuo od posljedica virusa korona.

Abdulmanap Nurmagomedov preminuo je u Moskvi u 57. godini zbog komplikacija koje su proizašle iz infekcije Covid-19.

Kako izvještavaju ruski mediji, otac Khabiba Nurmagomedova je primljen u bolnicu pošto je otkriveno da je zaražen korona virusom.

Pošto je zbog toga pretrpio srčani udar, ljekari su ga hitno operisali i ugradili bajpas, nakon čega je dva puta smješten u veštačku komu.

Ljekari su njegovo stanje opisivali kao “ozbiljno, ali stabilno”, ali je on nažalost izgubio bitku sa ovom bolešću.

Prvi čovjek Ruske Federacije nije htio da sjedi skrštenih ruku kada je čuo da je doveo do smrti oca čuvenog borca Khabiba Nurmagomedova.

Kako prenosi ruska “Gazeta”, Vladimir Putin je, čim je saznao da je Abdulmanap Nurmagomedov, koji je bio ne samo roditelj, već i trener UFC šampiona, preminuo od komplikacija koje je uzrokovao pomenuti virus, riješio da Khabiba pozove telefonom.

Agencija “RIA Novosti” javlja, pozivajući se na press-sekretara prvog čovjeka Rusije, Dmitrija Peskova, da je Putin čuvenom borcu izrazio saučešće, dodajući da je to učinio jer je Abdulmanapa od ranije poznavao – upoznali su se na aerodromu u Dagestanu, gdje je predsjednik Rusije bio iz poslovnih razloga.

Pratite Premijer ligu BiH na FBNajbolje vježbe za kičmu i gornji dio leđa: Oslobodit će vas bola jednom zauvijek!

Samo se ovo čekalo: Zvat će me Bajević. Želim da moj sin igra za Bosnu!