in

Svi se smiju zvijezdi Liverpoola: Poznata starleta otkrila kakav je u krevetu

Ona se u svojoj autobiografiji dotakla bivšeg norveškog fudbalera i veoma detaljno opisala intimni odnos koji je imala za njim.

Čuveni Jon Arne Riise je bio jedan od najboljih bekova Premijer lige u svoje vrijeme, veoma grub fudbaler, a nije puno drugačije izgledao ni u krevetu tvrdi poznata britanska starleta Katie Price.

Ona se u svojoj autobiografiji dotakla bivšeg norveškog fudbalera i veoma detaljno opisala intimni odnos koji je imala za njim.

 

U knjizi je Riise naveden kao “Mister X”, ali su potom ostrvski tabloidi otkrili kako se radi o nekada čuvenom igraču Liverpoola koji je imao aferu sa Price. A starleta je bila razočarana manjkom emocija tokom odnosa sa upravo Jonom Arneom Riiseom:

“Beng, beng, beng… U jednom trenutku sam se uspaničila i pomislila: Sr**je, ako ovo uskoro ne prestane, zauvijek ću ostati vezana za ovaj krevet. Umjesto da vodi ljubav sa mnom, on je vodio ljubav na meni. Umjesto da me nježno mazi, kao što to većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini”, napisala je Katie.

Riise je u Engleskoj bio od 2001. do 2008. dok je igrao za Liverpool, potom je otišao u Romu, da bi se 2011. vratio u Fulham i tamo igrao tri sezone.

Neviđena krađa: Pogledajte šta su sad uradile sudije u Španiji

Senzacionalan transfer na pomolu: Barcelona prodaje svoju veliku zvijezdu