in

Senzacionalan transfer na pomolu: Barcelona prodaje svoju veliku zvijezdu

Iako je pozdravio dolazak Miralema Pjanića u Barcelonu, činjenica da je i bh. reprezentativac sada član Barce dodatno je zakomplicirao status Ivana Rakitića. Ogromna gužva zavladala je u veznom redu Barcelone i vrlo je vjerojatno da će hrvatski veznjak uskoro napustiti Camp Nou.

Idućeg ljeta istječe mu ugovor pa će Katalonci na njemu pokušati nešto zaraditi u narednom prijelaznom roku.

Prema posljednjim informacijama koje prenosi katalonski Sport, Barcelona ga je navodno ponudila PSG-u te dodaju da on nema ništa protiv transfera.

“Barcelona mora zaraditi što više novca, a unatoč tomu što je Rakitić izgubio status nedodirljivog na Camp Nouu, on još uvijek dosta vrijedi na nogometnom tržištu”, ističe Sport.

“Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje”

“Već dvije godine stalno se, a posebno tijekom pauza između sezona, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog koronavirusa, piše i govori o mom odlasku iz Barcelone. Na to sam uvijek odgovarao onako kao što ću i sada; igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje i pomoći u osvajanju svih trofeja. Ako to nije moguće, sjest ćemo i dogovoriti rastanak. Ipak, moja želja je odraditi ugovor s Barcelonom do kraja”, kazao je Rakitić za Mundo Deportivo.

Svi se smiju zvijezdi Liverpoola: Poznata starleta otkrila kakav je u krevetu

Nova zvijezda se rađa: Majstorski pogodak Unitedovog čuda od djeteta