in

Amer Gojak na pragu sjajnog transfera u redove čuvenog kluba

Iako vlada poprilična neizvjesnost kad se radi o ljetnom prijelaznom roku, u Maksimiru se na tu temu debelo razgovara

Iako vlada poprilična neizvjesnost kad se radi o ljetnom prijelaznom roku, u Maksimiru se na tu temu debelo razgovara. Polako su neke priče, primarno o odlascima, pod sve većim povećalom. Ono što se definitivno zna jest da Kevin Theophile-Catherine napušta plavi dom, a praktički je sigurno da će Maksimir napustiti i Mario Gavranović i Izet Hajrović. Taj trojac već polako slaže svoje stvari u putne torbe.

O zainteresiranosti Fiorentine za Amera Gojaka već ste mogli pročitati, a prema onome što saznaju Sportske Novosti, ta priča o odlasku bosansko-hercegovačkog reprezentativca postaje sve ozbiljnija. Krenula je zapravo još prošlog ljetnog prijelaznog roka, bila je aktuelna zimus, Gojak je već praktički bio pred vratima talijanskog kluba, ali Fiorentina je imala viška stranaca, pa do realizacije transfera nije došlo.

Sad je priča opet aktuelna i vjeruje se da bi zaista Gojak mogao u Serie A. No, nije samo Fiorentina u igri, Dinamov veznjak ima ponude iz još dva talijanska kluba, te iz Primere i Bundeslige. Tako da bi Gojak uz Gavranovića, Hajrovića i Theophilea mogao postati četvrti igrač koji ovog ljeta odlazi iz Maksimira.

Barca zataškala neviđenu dramu: U maju nastala velika panika s petoricom prvotimaca

Igrači Čelika ogorčeni na gradonačelnika Fuada Kasumovića: Prevareni smo, izvarani i ostavljeni