in

Nije moguće da će u ring sa njim: Tyson prihvatio meč s legendarnim borcem koji nije bokser

Legendarni bokser Mike Tyson već se sedmicama dovodi u formu i priprema za egzibicijski meč

Legendarni bokser Mike Tyson već se sedmicama dovodi u formu i priprema za egzibicijski meč. Čak 15 godina nakon umirovljenja i s 53 godine na leđima, Tyson izgleda fantastično, brz je, opak, fokusiran na borbu, jak kao bik, a odlučio se vratiti isključivo kako bi odradio pokoju borbu i to u humanitarne svrhe.

Mike Tyson skinuo majicu i zaprepastio: Nije realno da ovako izgleda u 53. godini života

E sada, otkako se pročulo da Tyson ponovo trenira traži mu se protivnik, a “match makeri” su već zaključili kako bi najbolje bilo da uđe u ring s najvećim rivalom Evanderom Holyfieldom, kojem je pak 57 godina. Godine niti Holyfieldu nisu neka prepreka, i on izgleda fantastično i naporno trenira jer se također odlučio okušati u egzibicijskom boksu. No, čini se kako Tyson možda samo u ring s njim.

Pogledajte kakav pakao čeka Tysona: Holyfield ima brutalne treninge i izgleda poput zvijeri

Naime, TMZ tvrdi kako je Tyson prihvatio borbu, pazite sada, s MMA legendom Titom Ortizom. Nekadašnji UFC-ov prvak ima 45 godina i također je u dobroj formi, a Ortiz je pozvao Tysona na meč u slobodnoj borbi.

“Ne znam što bih rekao, svako tko je spreman pomoći u humanitarne svrhe, može me izazvati. Otvoren sam za sve opcije”, poručio je Tyson Ortizu.

Valja spomenuti kako Tyson trenira s MMA trenerom Rafaelom Cordeirom, koji je od njega u kratkom roku ponovo napravio zvijer. Dakle, ulazak u kavez ne čini se tako nerealnom opcijom.

Valorant postaje besplatan za sve početkom idućeg mjeseca

Engleska na nogama: Supruga Seada Kolašinca pokušala unijeti ilegalno oružje u zemlju