in

Radio je 300 sklekova dnevno u karantinu. Ostat ćete bez teksta kad vidite kako danas izgleda

Kako bi si olakšao posao, Zuniga napravi 100 sklekova ujutro, 100 popodne i 100 navečer

Jose Zuniga, na YouTubeu poznat kao TeachingMensFashion, iskoristio je svoje vrijeme u karantinu i odlučio pokušati izgraditi svoja prsa radeći svakog dana tokom cijelog mjeseca 300 sklekova.

Radio je uobičajene treninge s tjelesnom težinom na koje je dodao 300 dnevnih sklekova.

Tokom trajanja izazova, pojede doručak od 1200 kalorija, međuobrok od 500 kalorija, ručak od 1.000 do 2.000 kalorija, još jedan obrok, večeru od 1.000 kalorija, a završi s shakeom od 800 kalorija. Tako njegov dnevni unos kalorija iznosi otprilike oko 4.950 kalorija.

Kako bi si olakšao posao, Zuniga napravi 100 sklekova ujutro, 100 popodne i 100 navečer.

– Mišićna memorija počinje jačati tako da nakon dužih ponavljanja postaje lakše i brže – rekao je Zuniga za Men’s Health.

Zuniga uvodi progresivno preopterećenje u 30 dana povećavajući raspon pokreta te pri svakom ponavljaju ispruži ruke. Zatim usporava tempo ponavljanja vježbi tokom posljednjih 10 dana izazova, stvarajući veću napetost mišića i zahtijevajući više kontroliranih pokreta.

Početkom mjeseca Zuniga je težio oko 81 kilogram. Nakon što je 30 dana svaki dan jeo gotovo 5000 kalorija i napravio 300 sklekova, težio je skoro 86 kilograma – a na prsima mu je vidljiva definicija i rast.

– Ovo je bilo brutalno. Nije bilo lako na bilo koji način. Isprva sam mislio, 100 ujutro, 100 popodne, 100 noću, ne može biti tako naporno. Do desetog dana, prsa i ramena su mi bila toliko bolna od ponavljanja istog pokreta svaki dan iznova i iznova – rekao je.

Zuniga nije mjesec dana bio u teretani i prirodno je stekao i definirao mišićnu masu tako što je jeo ispravno, imao ispravne dodatke prehrani i svakodnevno je vježbao.

– Iako su teretane zatvorene, možete natprosječno vježbati s tjelesnom težinom, izgledati nevjerojatno, izdefinirati mišićnu masu, iz udobnosti svog doma, bez opreme – rekao je Jose Zuniga.

Mali plačljivko koji je spavao na podu danas je najveća nogometna zvijezda na planeti

Mourinho je spreman: Evo kako će izgledati postava Tottenhama sljedeće sezone