in

LeBron James: Nema uzbuđenja, nema suza, nema radosti, nema ničega

Najbolji i najpopularniji košarkaš današnjice, LeBron James, gostovao je u popularnom NBA podcastu ”Road Trippin” i govorio je o potencijalnom povratku na parkete, ali bez navijača i dodao da mu teško pada takav scenarij.

”Nema tu uzbuđenja. Nema suza. Nema radosti. Ne postoji uzajamna komunikacija. Jednostavno ne znam kako bih zamislio utakmicu bez gledalaca”, izjavio je Kralj James.

Podsjetimo, neposredno prije nego će se prekinuti i NBA liga, LeBron je izjavio ovo:

”Ako izlazim na parket, a nema gledalaca, neću igrati. Nisam nikada igrao utakmicu bez gledalaca. To je tako od kada sam počeo igrati košarku. Nije ovo Europa”, dodao je James naglašavajući kako igra za saigrače, ali i za publiku”, rekao je James 7. marta.

Samo tri dana kasnije, promijenio je mišljenje.

“Naravno da bih bio jako razočaran kada ne bi bilo navijača, jer zbog toga igram. Igram za svoju porodicu i svoje navijače. S druge strane, moramo slušati ljude koji vode računa o ovome što se događa. Sve što je najbolje za sigurnost igrača, franšiza i lige moramo slušati”, napomenuo je LeBron.

NBA se ne igra od 11. marta kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u ligi nakon što je Rudy Gobet bio pozitivan na koronu.

NAJBOLJI i najpopularniji košarkaš današnjice, LeBron James, gostao je u popularnom NBA podcastu ”Road Trippin” i govorio je potencijalnom povratku na parkete, ali bez navijača i dodao je kako mu teško pada takav scenarij.

”Nema tu uzbuđenja. Nema suza. Nema radosti. Ne postoji uzajamna komunikacija. Jednostavno ne znam kako bih zamislio utakmicu bez gledatelja”, izjavio je Kralj James.

Podsjetimo, neposredno prije će li se prekinuti i NBA liga, LeBron je izjavio ovo:

”Ako izlazim na parket, a nema gledatelja, neću igrati. Nisam nikada igrao utakmicu bez gledatelja. To je tako od kada sam počeo igrati košarku. Nije ovo Europa”, dodao je James naglašavajući kako igra za suigrače, ali i za publiku”, rekao je James 7. ožujka.

Samo tri dana kasnije, promijenio je mišljenje.

“Naravno da bih bio jako razočaran kada ne bi bilo navijača, jer zbog toga igram. Igram za svoju obitelj i svoje navijače. S druge strane, moramo slušati ljude koji vode računa o ovome što se događa. Sve što je najbolje za sigurnost igrača, franšiza i lige moramo slušati”, napomenuo je LeBron.

NBA se ne igra od 11. ožujka kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u i ligi nakon što je Rudy Gobet bio pozitivan na koronu.

 

Kako su najjače nogometne lige izgledale prije 20 godina

UFC-ova zvijezda nokautirala čovjeka na ulici: Tukao bih ga dok ne umre