in

Pjanićev prijatelj: Žena mi boluje od raka, ne može u bolnicu na terapije, a ja se bojim ići do prodavnice

Vezista Cagliarija na posudbi iz Intera, Belgijanac Radja Naingnolan kaže da zbog osjetljivog stanja svoje supruge ne smije čak ni u nabavku.

Njegova supruga Claudia je onkološki bolesnik i bori se sa kancerom, pa sada opravdano strahuje od koronavirusa koji je u Italiji napravio haos.

To je i dio razloga zašto je Nainggolan prošle sezone pristao da se vrati u Cagliari, kako bi bili bliže njenoj porodici i kući.

“Koronavirus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbjegavaju, a terapije se malo odlažu. Nadam se da će ovo što prije da se riješi jer Claudia ima vrlo slab imuni sistem. Zato ne idemo u bolnice, a postoji lista čekanja koja određuje gdje sljedeće može da ide”; kaže Nainggolan.

Zbog toga je posebno njegova uloga da bude obazriviji nego ikada ranije.

“Sada, kad idem u kupovinu, postoji rizik da uhvatim virus. Kad stignem kući, plašim se da bih mogao da joj ga prenesem, ali sam vrlo pažljiv i mislim da je za sada sve u redu. Već smo prošli kroz najteži period i vjerujem da stvari sada idu u pravom smjeru”, nada se Naingolan.

On je u istom razgovoru iz karantina dodao i da mu je fudbal uvijek bio hobi, te da se trudi da svojoj djeci obezbijedi školovanje i uspjeh i da pokušava da živi život kao “normalna” osoba iz dana u dan.

SKANDAL Rođena Tuzlanka razotkrila Hrvata koji igra za Australiju: Lagao je da ima koronu

Niko Kovač zarađuje stotine hiljada eura pucajući iz fotelje, u nedjelju ga očekuje duel protiv brata