in

Bio je prava zvijer s novcem: Partijao sam s ljudima, a onda orgijao s njihovim majkama i sestrama…

Mike Tyson je bio u nizu od čak 37 pobjeda zaredom, a onda ga je 1990. prizemljio Buster Douglas u jednom od najvećih iznenađenja ikada u historiji boksa.

No, Mike je tada bio u svemu, samo ne u boksu. U meč je došao potpuno iscrpljen od droge i alkohola, a večer prije preminuo mu je otac.

I unatoč brojnim porocima, vratio je naslov i bio nepobjediv u teškoj kategoriji sve do 1996. kada ga je svrgnuo Evander Holyfield. Brojni opijati su ga koštali, bio je to kraj njegove uspješne karijere.

Tyson se penzionisao 2005. godine, a u međuvremenu je stigao bankrotirati i opet se obogatiti. Ponosni je proizvođač marihuane na svome ranču u Kaliforniji, a s njim nikada nije dosadno. Svake sedmice u svom podcastu objavi nešto zanimljivo, a ovaj put je opisao kako su izgledale raskošne zabave na kojima se orgijalo, drogiralo, tko zna što sve ne.

“U mladosti sam bio prava zvijer s novcem. Razbacivao sam se na sve strane, partijao sam sa ljudima i j*****o im majke, sestre, rodice u istom trenutku. Bile su to lude orgije. Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile”, opisuje nam Mike svoje ludosti iz mladosti.

Na svu sreću, životne okolnosti natjerale su ga da prestane s takvim životom, jer da je nastavio, pitanje je bi li doživio 53. U međuvremenu se povukao iz javnosti i posvetio stabilizaciji svog bankovnog računa koji je bio u blokadi. U tome je i uspio…

Imao je 25 godina i želio je bataliti fudbal. Umjesto toga, postao je legenda Manchester Uniteda

Šunjić otkrio šta ljudi rade u Rusiji u toku korone i zaprepastio sve: Jesu oni normalni?!