in

BiH je jednom poražena sa 0:5, a tri puta je izgubila sa četiri gola razlike! Znate li protiv koga?

U vremenu kada zbog pandemije koronavirusa nemamo gotovo nikakvih sportskih dešavanja, vratimo se kroz vrijeme da pogledamo najteže poraze naše reprezentacije u historiji.

4. Belgija – BiH 4:0

Meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji igrao se 7.oktobra 2016.godine a zvjezdana ekipa Belgije pokazala se prejakom za naše momke koji su imali noć za zaborav.

3. BiH – Grčka 0:4

Ovo je jedan od onih poraza koji najviše boli, iz konačnog rezultata dalo bi se zaključiti da su Grci pregazili našu reprezentaciju.Ipak nije bilo baš tako, Grci su poveli iz kontroverznog penala u 8.minuti a igra naše reprezentacije potpuno se raspala u posljednih deset minuta kada smo primili još tri pogotka.

2. Portugal – BiH 6:2

Poraz koji pamti svaki navijač reprezentacije, nakon velikih očekivanja i opšte euforije Portugalci su nas spustili na zemlju i pokazali nam da imamo još puno toga za naučiti.Mrežu našeg tima je načeo Ronaldo golom iz slobodnjaka i od tada smo jednostavno bili inferiorni u svakom segmentu.

1. Argentina – BiH 5:0

Iako je ovo rezultatski najveći poraz reprezentacije ipak važnost ove utakmice je manja u odnosu na gore nabrojane. Naša reprezentacija je 14.maja 1998 godine odigrala prijateljski susret protiv Argentine predvođene Batistutom, Lopezom, Zanettijem, Veronom i ostalim zvijezdama i doživjela težak poraz.

Cobolli prozvao Ronalda: Rekao je da ide zbog majke a samo kači fotke sa bazena

NBA košarkaš objavio “kućni video” sa djevojkom pa se pravdao da mu je Instagram hakovan