in

Obratio se javnosti: Cro Cop otkrio koliko je opasan koronavirus

U vremenu pandemije koronavirusa koja se nezaustavljivo širi planetom mnogi ljudi u Hrvatskoj kao i u našoj državi ne poštuju savjete ljekara i vlasti o važnosti ostanka u kući i što manjeg kretanja.

Da bi informisali javnost o važnosti ovog problema mnogi sportaši i poznate ličnosti odlučile su se uključiti u kampanju podizanja svijesti o koronavirusu.

Danas se ovoj inicijativi priključio i Mirko Filipović Cro Cop koji je na Facebooku objavio video u kojem je pozvao ljude da poštuju mjere propisane od Stožera civilne zaštite.

“Dragi prijatelji, veliki pozdrav svima. Evo i ja se želim priključiti akciji koja je u tijeku, želim apelirati na sve da poštujemo upute koje je izdao Stožer civilne zaštite. Koronavirus nije opasan samo za stariju populaciju, opasan je i za mlađe”, rekao je Mirko pa nastavio:

“Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo. On se bavi borilačkim sportom i mnogi njegovi prijatelji, koji već godinama treniraju, su na intenzivnoj njezi. Dakle, nije riječ o virusu koji je opasan samo za starije osobe. Opasan je za sve. Nikad ne znamo kako će koji organizam reagirati. Poštujte pravila i ne napuštajte kuću. Evo ja sam već danima u kući i izlazim samo po hranu, danas i sutra ne planiram napustiti kuću osim ako ne dođe do nekih izvanrednih okolnosti”, zaključio je Mirko.

Gepostet von Mirko CroCop Filipovic am Samstag, 21. März 2020

Skandal u Juventusu: Italijani bijesni na Miralema Pjanića i saigrače

Hrvatska teniserka izazvala haos: Ovo joj kolegice nikada neće oprostiti