in

Bomba sa Koševa: Član slavne generacije Zmajeva potpisuje za FK Sarajevo!

Tino Sven Sušić proteklog mjeseca potpisao je za FK Sarajevo, a nedugo zatim bordo tim se povezivao sa još dva Zmaja – Izetom Hajrovićem i Anelom Hadžićem.

Fudbaler zagrebačkog Dinama brzo je demantovao kako će pojačati redove aktuelnog bh. prvaka, a ostalo je nejasno hoće li Hadžić doći u grad na Miljackoj.

Nekadašnji bh. reprezentativac i čovjek koji je poznat kao veliki navijač Sarajeva, otkrio je šta se proteklog mjeseca sve dešavalo.

“Moram priznati da sam pregovarao do posljednjeg dana prelaznog roka sa klubom za koji navijam od malih nogu. Izuetno korektan je bio Emir Hadžić ispred Bordo tima. Baš se potrudio da sve završi i imali smo obostranu želju da pojačam redove bh. prvaka. Ipak, nisam uspio završiti neke stvari sa klubom u Mađarskoj. To je razlog što neću ove polusezone doći na Koševo”, istakao je za Life.ba Hadžić čiji ugovor ističe za nekoliko mjeseci.

Igrač kojeg navijači Sarajeva izuzetno cijene otkiro je planove za budućnost.

“Naredni mjesec doći ću na najveći bh. stadion da pratim jednu utakmicu tima sa Koševa, a onda ćemo nastaviti pregovore za ljeto kada bih, konačno, mogao ostvariti svoju, ali i želju navijača i obući bordo dres”, završio je Hadžić.

Mourinho objasnio što se ošišao na ćelavo: “Pogledao sam se u ogledalo i onda…”

City će opet nasamariti UEFA-u: Evo zbog čega će biti oslobođeni, iako svi znaju da su krivi